Пиърс Броснан не се интересува кой ще е Джеймс Бонд

По време на 7-те години на актьора като тайния агент, той се появява в цели четири филма

Свят
02:30 - 24 Септември 2022
3990
Пиърс Броснан не се интересува кой ще е Джеймс Бонд

Тъй като търсенето на следващия Джеймс Бонд продължава, едно нещо е сигурно – Пиърс Броснан просто не се интересува кой ще стане следващият таен агент, пиещ мартини.

69-годишният актьор изигра емблематичната роля на 007 в общо четири филма за Бонд, обхващащи периода от 1995 г. до напускането му от франчайза през 2002 г.

На въпроса кой трябва да отпива от прословутото мартини след Даниел Крейг, Броснан даде пределно ясно мнението си по въпроса.

„Кой трябва да го направи?“ каза той пред „Ню Йорк поуст” в интервю. "Не ме интересува."

„Ще бъде интересно да видим кого ще хванат, кой ще бъде човекът“, продължи той. "Който и да е той, желая му здраве."

Броснан беше петият актьор, който получи ролята на Бонд, след Тимъти Далтън, който се появи като тайния агент в два филма.

По време на 7-те години на Броснан като Бонд, той се появява в четири филма, включително "Златното око" през 1995 г., "Винаги ще има утре" през 1997 г., "Само един свят не стига" през 1999 г. и "Не умирай днес" от 2002 г.

На друго място в интервюто Броснан разкри, че е гледал само два от петте филма на Крейг за Бонд: „Скайфол“ и последния филм „Смъртта може да почака“.

„Обичам Скайфол“, каза актьорът пред изданието. Когато го попитаха какво мисли за „Смъртта може да почака“, Броснан изглежда, че не му е допаднал особено.

„Не съм много сигурен за последния“, разкри той. Въпреки това, Броснан аплодира Крейг за това, че е „много смел“ и „доста силен“.

Превод от в. "Ню Йорк поуст"