Пичагата Ник Нолти се превърна в опикан дядка (шок снимки)

82-годишният мачо съвсем са запусна, навсякъде ходи с пижама

Свят
19:40 - 30 Ноември 2023
12985
Пичагата Ник Нолти се превърна в опикан дядка (шок снимки)

Помните ли Ник Нолти? Мачото, който разтуптяваше дамските сърца с участието си в култови филмови класики като "Богат беден"?

Да, той никога не е бил красавец, но притежаваше особен ръбат сексапил, който караше не едно женско сърце силно да забие. Е, днес някогашния холивудски пичага се е превърнал в дядка, който редовно ходи опикан по улиците и събужда въпросителни относно психичното си здраве.

Ник Нолти през 70-те години на миналия век, когато е на върха на популярността си

Легендарното лошо момче на Холивуд сега е почти неузнаваемо. През годините той изгради своя имидж на суров и необуздан алфа-мъжкар, предимно такива роли му и даваха в киностудиата, но в момента нещата са доста по-различни… В последните месези актьора, който някога беше смятан за „най-сексапилният жив мъж“, се е превърнал в карикатура на самия себе си.

Стиснал биричката в ръка, Ник Нолти се разхожда по пижама из квартала си

Ник Нолти остаря тревожно

82-годишният Ник Нолти ходи с пижама почти навсякъде, дори когато излиза до кварталния магазин за разни покупки като спагети, уиски и бира. Според американските таблоиди, поне няколко пъти в последните месеци той очевидно е имал петна от урина по пижамата си, която почти не сваля и се е превърнала в нещо като негова униформа.

Ник Нолти има дъщеря, която в момента е тинейджърка, но не живее с него, а с майка си. Актьорът все още се снима във филми и сериали - тази година излизат два, предстои му участие и в нов филм. Въпреки това той напълно е загърбил суетата и видимо се е запуснал. В миналото Ник Нотли често е имал проблеми с алкохола и с дрогата, но казва, че те са зад гърба му. Дали?!

Ник Нолти беше една от големите холивудски звезди през 70-те и 80-те години на миналия век и пленяваше женските сърца със суровия си сексапил