Пилотът Петър отлетя от „Фермата“

Нещо за четене
21:45 - 10 Декември 2020
6423
Пилотът Петър отлетя от „Фермата“

Безмилостна битка изхвърли пилота Петър от „Фермата“ на финалната права преди края на шоуто. Авиаторът беше буквално размазан с 10 на 0 от строителя Боби, който с лекота спечели всички изпитания и се изстреля директно на големия финал на 12 декември.

Петър си тръгна разочарован, че няма да е финалист, след като не успя да събори коравия като зид съперник. Поражението си той обясни с липсата на мотивация и сила.

„За разлика от Боби, не можах да приема победата на живот и смърт. За мен тази загуба е урок, че най-накрая трябва да се науча да губя, че не всичко в този живот е загуби и победи“, отсече Петър. Той си пожела след излизането си от предаването да има семейство и деца. Във „Фермата“ Петър спечели приятелството на Калоян, любовта на Ваня и флирт с Даяна.

Трима от финалистите, които в събота, 12 декември, ще се борят за подкрепата на зрителите за голямата награда от 100 000 лева, са ясни – Боби, Ваня и Надя, а в петък вечер ще стане ясно дали към тях ще се присъедини гайдарят Стоян или гвардеецът Калоян.