Питбули едва не изяли педофила-убиец Мартин

Новини
13:48 - 16 Август 2019
6772
Питбули едва не изяли педофила-убиец Мартин

Преди година 21-годишният Мартин Стоянов Трифонов от Сливен, който изнасили и преби до смърт 7-годишно момиченце в района на Сотиря, едва не бил убит от питбули близо до дома си във вилната зона на селото, разказаха негови съселяни.

Вместо изрода, който посегна на момиченцето в четвъртък, смъртта си намерил собственика на кучетата. Той се жертвал, за да спаси Мартин Трифонов, който сега е издирван от полиция, военни, пожарникар и следови кучета заради жестокото престъпление, което извърши. А убиецът тогава се отървал само с нахапани пръсти на ръката и крака.

В края на юли 2018 г. той се прибирал от магазина в селото към дома си. Кучетата били пуснати свободно, засилили се към него с лай. Песовете били 8 на брой, оградили го и започнали да го хапят. На помощ обаче се притекъл 34-годишният стопанин на питбулите, който бил разкъсан от озверелите си питомци.

Кучетата били гледани с цел продажба. След като убиха собственика си, те бяха евтаназирани.

Мартин живеел доста трудно. Младият мъж е безработен, саможив човек, асоциален и в много тежко финансово положение. Няма работа, няма образование, няма приятели и е осъждан за блудство към негова близка. За това е лежал в затвора през 2017 г. Тогава Мартин и жертвата му били около 16 годишни.