Пиян англичанин погнуси летище "София"

Островитянинът, омазан във фекалии, се поразходил полугол преди да го измият в тоалетната

Новини
16:06 - 11 Април 2019 (обновена)
2745
Пиян англичанин погнуси летище "София"

На рядко срещана, но за сметка на това отвращаваща гледка, станаха свидетели част от посетителите и пътниците на летище "София". Пиян англичанин, който явно си мислеше, че е на Слънчев бряг през лятото на 2018-та, погнуси хората.

Много пиян, едва държейки се на краката, британецът отблъскваше на метри от себе си - с миризма и гледка.

Явно направил неуспешен опит да отиде по голяма нужда преди полета с една от нискотарифните компании, островитянинът напуснал тоалетните на летището на Терминал 1. Той не е забелязал окаяния си вид - омазани дънки с урина и изпражнения.

Служители на Гранична полиция взели необходимите мерки - да се обадят на хора от британското посолство за инцидента с поданика на кралицата. След половин час дошли представители на посолството на Великобритания, но отказали да си го приберат с кратото - "Оправяйте се!"

В последствие англичанинът събул панталоните, взел в ръка маратонките си и започнал своята победоносна разходка из терминала - отдолу гол, отгоре с тениска и сако.

В крайна сметка органите на реда на летището успели да го принудят да влезе в една от инвалидните тоалетни, за да могат хигиенистките да го почистят и измият.

"Гнусна история! Смърдеше на алкохол и изпражнения, а ние трябваше да свършим мръсната работа. Нямам обяснения как и защо успяват да се докарат в такъв вид чужденците, като дойдат в България!", коментира една от хигиенистките, участвала в операцията.