Пиян шофьор рани двама

Почерпеният 47-годишен идиот предизвикал верижно меле между селата Маринка и Крушевец

Новини
13:26 - 07 Август 2023
1819
Пиян шофьор рани двама

Пиян шофьор е предизвикал мелето, което затвори главния път между селата Маринка и Крушевец. Около 15,50 часа вчера лек автомобил "Мерцедес С 200", с бургаска регистрация, управляван от 47-годишен бургазлия, който е тестван с дрегер за употреба на алкохол.

Апаратът отчел 1,45 промила, а водачът отказал да даде кръв за химичен анализ.

Поради липса на дистанция, той блъска с Мерцедеса си намаляващия скоростта пред него Опел Корса, с бургаска регистрация, управляван от 27-годишна жена от Средец. От удара Опелът отскача и нализайки в лентата за насрещно движение, се блъска в правомерно движещото се Рено Клио, със софийска регистрация, управлявано от 43-годишен бургазлия.

Пострадали са водачката на Опела, която получила контузия на гръдния кош – прегледана в УМБАЛ - Бургас и освободена за домашно лечение, без опасност за живота, както ишофьорът на Реното, който получил фрактура на пръст на левия крак, прегледан в УМБАЛ – Бургас и освободен за домашно лечение, без опасност за живота. От пътния инцидент са нанесени значителни материални щети по пътната инфраструктура – унищожени са четири звена и шест колчета от еластичната мантинела.