Пиян-залян: Гонзо офертирал Гущерова за SEX!

Президентът на БФС звънял и пращал съобщения по никое време на плеймейтката

Спорт
18:00 - 07 Юни 2024
14797
Пиян-залян: Гонзо офертирал Гущерова за SEX!

Светлана Гущерова явно не може да случи на мъже... След като преди дни тя се оплака, че е била бита от олимпийския медалист по борба Кирил Терзиев, Lupa.bg научи, че блондинката е получавала и предложения за секс. Похотливецът бил старото й гадже Георги Иванов - Гонзо.

Новият президент на БФС, който наскоро беше официално вписан като такъв, от доста време се опитвал да вкара обратно Гущерова в леглото си, а след спечеления от него конгрес акциите му се вдигнали още повече. Легендарният реализатор на Левски се въодушевил, че може да "вкара гол" и на чужд терен, та затова решил да отправи оферта към русокосата дама, майка на три деца.

Ето я плеймейтката в по-палавия й период

Иванов от доста време поддържа две любовници, като едната от тях беше в известен столичен квартал, където бившият ритнитопковец паркираше като "арабин в пустиня" и имаше няколко глоби. Преди години той беше замесен в любовна афера и с Цеци Красимирова.

Шефът на родния футбол звънял в малките часове на Светлана Гущерова, която не откликвала. След това той решил да се прави на романтик и пишел текстови съобщения, в които й предлагал тя да го придружи за някои от служебните му посещения в чужбина, или да отидат в някой баровски СПА център у нас, научи Lupa.bg от свой човек, близък до блондинката.