Пияна открадна ковчег

Куриозната случка е от Лас Вегас

Топ
14:44 - 06 Септември 2024
2709
Пияна открадна ковчег

Жена от Лас Вегас е била арестувана, след като е откраднала ковчег с тяло вътре. Видеозапис е уловил момента, в който жената нахлува в погребален дом и краде ковчега.

Столичното полицейско управление на Лас Вегас арестува 47-годишната Патриша Сиера около 17:30 часа на 29 август и я обвини в кражба с взлом и прехвърляне на човешки останки, предава Фокс Нюз.

Полицията се е отзовала на булевард „Чарлстън“ на 27 август, след като е получила сигнал, че подозрително лице, лежащо по очи пред погребалния дом.

Когато служителите пристигнали, те открили жената да лежи в озеленени площи. Полицаите също видяли отворена врата със счупено стъкло от едната страна на сградата и проверили имота, за да се уверят, че няма никой вътре.

Разследването също така разкри няколко други улики, включително цветни венчелистчета, водещи през вратата и малко детско колело отстрани на сградата.

Управителят на фирмата предоставил на полицията видеозапис от охранителна камера, на който се виждала жена на възраст между 30 и 50 години с къса подстрижка, облечена с черен потник, черен клин и черни маратонки.

Във видеото се вижда как жената влиза в погребалния дом, като счупва предния прозорец, бърка вътре и отключва входната врата, съобщава полицията. След това тя влиза в стаята, отива до ковчега и го изнася през входната врата. По-късно е остановено, че жената била изпила шест бири.