Пияни англичани дивеят голи в Слънчев бряг

ЕС
13:45 - 25 Юни 2019
18437
Пияни англичани дивеят голи в Слънчев бряг

„Щастливия викинг” или „Den Glade Viking”, е един от многото купонджийски клубове в Слънчев бряг – голямо място за партита на Черно море, посещавано от много млади англичани през лятото.

На много снимки, направени по време на някои от партитата в „Щастливия холандец”, могат да се видят млади мъже и жени, неприлично пияни, забавляващи се заедно и танцуващи оскъдно облечени върху бара.

Един от служителите на нощния клуб каза пред таблоида „Сън”, че този вид танци се поощряват.

„Всеки може да танцува гол на бара. Нашият слоган е: Единственото място, където можете да танцувате голи навсякъде”.

Тематичните купони в клуба включват Ултравиолетово парти, при което тийнейджърите рисуват по телата си с цветни маркери и танцуват под неоновите светлини.

Служителят добавя, че „при тях има много сексуални забавления и игри, случващи се по време на партитата на плажа, както и при пълнолуние.

След посещението си, Шанън Кюри от Манчестър, публикува позитивна оценка на фейсбук страницата на бара и каза, че „това е единственото място, където ти позволяват да си танцуваш гол.

После добави: „Няма търпение да дойда отново”.

Други млади англичани хвалят във фейсбук този бар, наричайки го „най-доброто място за купон в Слънчев бряг”, разказвайки за дивите нощи, които са прекарали тук.

Този бар е един от малкото, предлагащ безплатни шотове и питиета на младежите, които идват да купонясват.

Нощният клуб има и басейн, който се посещава от най-големите купонджии още през деня.