Пластичен хирург обезобрази Жени Джаферович (СНИМКИ)

Новини
15:36 - 12 Март 2021
16154
Пластичен хирург обезобрази Жени Джаферович (СНИМКИ)

Кой причини това на Евгения Джаферович? Този въпрос си задаваха шокираните зрители на бТВ след гостуването на гримьорката в „Шоуто на Николаос Цитиридис“. Половинката на риалити героя Ваня Джаферович бе сравнена с Квазимодо заради начина, по който изглежда след поредната пластика на лицето.

По време на гостуването си при гърка едното око на Жени почти през цялото време бе затворено. Особено при определени мимики като усмивка или учудване, футболната съпруга плашеше с изкривявания на лицето.

Според специалисти неволевото притваряне на окото се получава при грешки в пластична хирургия. Възможно е да е засегнат лицев нерв, което в последствие може да доведе до други, по-сериозно последици.

Жени Джаферович отдавна е фен на пластичните операции и често прибягва до различни процедури. Според светски хроникьори гримьорката има корекции на устните, скулите и брадичката. Тя се е подлагала и абдоминопластика, както и на други процедури за отслабване.

Преди Жени беше естествено красива

Последната корекция обаче е била видимо неуспешна и според зрители Евгения Джаферович трябва да съди пластичния си хирург заради проблема с едното око.