Плът на пазара: 400 лв за sex с украинка

Мадами продават телата си срещу 2400 лв за цяла нощ

Новини
22:10 - 10 Юни 2022
26021
Плът на пазара: 400 лв за sex с украинка

Някои украинци напускат страната ни, но други – остават и работят като...компаньонки. Lupa.bg попадна на няколко обяви как мадами продават телата си срещу 400 лв на час, а цената за цяла вече е внушителните 2400 лв. в едната обява и 2500 лв. за друга мацка.  Сексуалните удоволствия струват доста скъпо на мъжете, но пък няма недоволни, твърдят пред Lupa.bg възползващи се от услугите.

"Здравейте, казвам се Анастасия Лукс, аз съм ИСТИНСКИ фитнес модел, който току-що пристигна в България, за да ви покажа цялата си красота и чувственост!! Най-луксозният украински модел. Аз съм 100% като на моите снимки!! Да, цялото това невероятно тяло и красиви извивки съм аз!!! Елате и се уверете!!! Мога да гарантирам, че не са много като мен!! Така че нека те заведа в рая!! Мога да дойда с вас за компания или бизнес срещи, вечеря!
100% медицински контрол!
100% анонимни! Обадете ми се сега или ми пишете, за да си прекараме страхотно заедно. Имам апартамент в центъра на София!
Мога да ви посетя на вашия терен или хотел!" - офертира руса украинка, която определено си знае цената.

Тя не си крие лицето, нито цените, които е обявила в интернет, макар у нас да е незаконно продаването на плът. 

Ценоразписът на Анастасия

„Никой не може да разбере, че се върши нещо такова. Никой не обръща внимание. Наемат си апартаменти уж за живеене и там стават нещата“, коментира съседка на украинката.

Другата украинка е Валерия

Привет! Свържете се с мен и организирайте срещата си с мен. Валерия от Одеса. Украйна сега е в София. Ваш терен 1ч - 400 лева. Хотел 1ч - 400 лева. Само за сериозни хора" - пише брюнетката и прилага своя ценоразпис и предлаганите услуги. 

Тарифата на Валерия