Плейбоят Захариев пусна катинарче, Тачева изопна бръчки с филъри (СНИМКИ)

Политика
14:00 - 14 Декември 2022
6829
Плейбоят Захариев пусна катинарче, Тачева изопна бръчки с филъри (СНИМКИ)

Бившият издател на списанието за възрастни "Плейбой" и вече бивш кандидат за министър на туризма от неслучилия се кабинет "Габровски" Мартин Захариев цъфна в Народното събрание със силно променен външен вид. Доскоро гладко бръснещият се интелектуалец, който се занимава с маркетирането на България като атрактивна дестинация за чужденците, вече е решил да заостри меките си черти с... катинарче. 

Захариев шашардиса немалко свои колеги от левицата и приятели от ГЕРБ, като показа рошава прическа на брадичката си, явно грижливо отглеждана в последните няколко месеца. 

Колежката му - кандидат за министър и бивша властимаща Миглена Тачева пък направи впечатление и в залата, и в кулоарите, с добре изпънати с помощта на филъри или мезоконци бръчки - в областта на челото и максиларните синуси.

За сметка на това обаче е решила да не крие 62-те си години и е престанала да нанася на косата си боядисващи агенти. 

Единственият кандидат за пост в неуспелия състав на Габровски с първия мандат на ГЕРБ от относително старите политически муцуни без никакви признаци за външни промени е Меглена Плугчиева, която бе вице на бившия премиер Сергей Станишев.

Дамата от Балчик - в последното десетилетие дипломат в няколко страни, сякаш не е мръднала от 2005 г., когато бе назначена за министър по еврофондовете при кабинета на тройната коалиция. 


Плугчиева - вдясно от проф. Габровски