Племенникът на Рики Мартин: Вуйчо ми ми посяга сексуално

Певецът е застрашен с до 50 години затвор за кръвосмешение според законите на Пуерто Рико

Нещо за четене
18:00 - 19 Юли 2022
9651
Племенникът на Рики Мартин: Вуйчо ми ми посяга сексуално

Животът на звездите не е нито толкова лесен, нито толкова безпроблемен, колкото изглежда на пръв поглед. Напоследък Рики Мартин е добър пример за това.

В края на миналия месец бившата му мениджърка Ребека Дръкър заведе дело срещу него за неизплатени комисионни. А след това стана ясно, че му е издадена и ограничителна заповед, но без да става ясно от кого. Причината: обвинения в домашно насилие, които изпълнителят не се поколеба да отрече.

Сега вече разбираме и за какво точно става въпрос. Оказва се, че тези обвинения идват от племенник на Рики Мартин, който твърди, че двамата са имали сексуални отношения в продължение на 7 месеца.

Каква е истината предстои да разберем, но адвокатът на Рики Мартин побърза да отрече, че клиентът му е замесен в инцест. Според него, въпросният племенник Денис Санчес страда от психически проблеми, а Мартин никога не е и не би имал интимна връзка със свой роднина.

Според адвоката на певеца въпросният племенник страда от психически проблеми

Адвокатът на изпълнителя казва пред Entertainment Weekly, че тези обвинения не само са неверни, но са и отвратителни. Изразява и надеждите си, че племенникът на Рики Мартин ще получи необходимата помощ, за да се справи с психичните си проблеми.

Рики Мартин може да получи до 50 години затвор за кръвосмешение според законите на Пуерто Рико, ако се докаже, че племенникът му не лъже.

50-годишният Рики Мартин има четирима братя и една сестра. През 2017 г. той сключи брак със съпруга си Джуан Йосеф, а двамата отглеждат четири деца.

Очаква се делото за кръвосмешение и тормоз да започне на 21 юли в Пуерто Рико, когато племенникът ще отговаря на въпроси от съдия.