Пловдивчанка отказа на разгонен тип и стана страшно

Драматичната случка се разиграла около 12,00 часа на 3 декември

Новини
11:22 - 10 Декември 2019
1431
Пловдивчанка отказа на разгонен тип и стана страшно

Пловдивски рецидивист ще лежи три денонощия в ареста, след като хвърли камък по жена, която отказала неприличното му предложение, съобщи Plovdiv24.bg. Решението е на пловдивския районен съд. Драматичната случка се разиграла около 12,00 часа на 3 декември. Тогава три жени били седнали да обядват в помещение, част от "Понеделник пазара". Изведнъж нарушителят се приближил до мястото за хапване, изритал вратата с крак, влязъл вътре и започнал да вика към жените.

Спрямо потърпевшата използвал неприлични думи, като заявявал и сексуални желания. За да бъде всичко ясно, с едната си ръка започнал да прави движения, подчертаващи неприличните му мераци. Жената се опитала да го отпрати, нарушителят излязъл от помещението, взел камък от земята и замерил жената с него, като я ударил по ръката и от един от пръстите ѝ потекло кръв.

Действията му предизвикали уплах у жените, а и у присъстващи в близост до пазара хора. След сигнал до полицията на мястото пристигнал екип на Четвърто РУ. Нарушителят бил отведен в районното, където му бил съставен акт за констатиране на проява на дребно хулиганство. Той бил изправен пред съда, където станало ясно, че не работи, скита, придвижва се в неугледен и занемарен вид. Спрямо същия са налични многобройни полицейски регистрации, включително за рецидивна кражба.

За деянието се предвижда наказание до 15 денонощия "задържане в структурно звено на МВР" или глоба от 100 до 500 лева. Тъй като мъжът имал подобни прояви за гърба си, а и бил с висока обществена опасност, магистратите преценили, че следва да бъда задържан за срок от 3 дни. Решението подлежи на обжалване пред окръжния съд.