По-пъргава от конете на Гриша Ганчев: Прочетете най-уникалната обява за кола на старо

БМВ-то имало повече смени на филтрите от благо Джизъса - на жените

Любопитно
17:10 - 22 Май 2024
10488
По-пъргава от конете на Гриша Ганчев: Прочетете най-уникалната обява за кола на старо

Уникална обява за продажба на БМВ втора ръка краси сайта Mobile.bg и развеселява посетителите. Баварският автомобил е описан по уникално талантлив начин от собственика си Петър от София, който спокойно може да потърси кариера в маркетинга.

Оставяме ви да се насладите на изящната му фраза:

Настана време за най-гледаната кола в България да смени собственика си. Баварката е карана по-внимателно от човек строящ кораб в бутилка и рисуващ върху оризово зърно, всички швейцарски баби са идвали на уроци при мене. Динамично и бързо е като кола на НСО с неговите 184 коня, по-пъргави от тия на Гриша Ганчев.

Спинкало е над 90% в гаражи по-луксозни от живота в Подуене, хранена е само с гръцки дизел на Еко (Гърция се гордее с дизела си и узото с дзадзики) и сиатълски добавичци Бардал (Сиатъл е меката на грънджа и дизеловите добавки) да не му е лошо на коремчето и да не пръцка.

Обслужвано е не при монтьор, а монах живял 45 години в завода на БМВ с обет за мълчание, ял само баварско кисело зеле и учил тънкостите на механиката. Маслото му е сменяно по-често от прическата на Русата Златка, филтрите от жените Благо Джизъса.

Има повече екстри от къщата в Барселона на Боко – кеф ти 4х4 ако искаш да качиш бюста на Сталин на връх Мусала като динамовци, кеф ти подгряване на седалките, ако си с цистит, кеф ти затъмнени стъкла, ако искаш да не те хване жена ти, преден и заден парктроник, за да сте сигурни, че няма да тупнете Невидимия и какво ли още не.

Всичко му е обслужено за година напред, за да може да си се пуснете веднага до Шкорпиловци и пръв да акате на плажа.

Продава се на безценица от чиста любов към вас и човечеството. Някой трябва да балансира злото в този свят. Само се грижете за него като добър стопанин и ще ви служи докато столичен отбор стане шампион. Не искам да се блъскате, ще избера най-достойният и щедър сред вас!