По стъпките на Иван: Ирина Тенчева също спира да кърка!

Тя получила прозрение, след като... прочела книга

Новини
18:15 - 01 Ноември 2023
7698
По стъпките на Иван: Ирина Тенчева също спира да кърка!

Години, след като Иван Христов спря да се налива безпаметно с алкохол, половинката му - Ирина Тенчева, също се отказа от пиенето. Настоящата жена на продуцента стигнала до категоричното решение да се справи с вредния навик, тъй като прочела книга по темата и получила прозрение.

През лятото блондинката, която лятото чукна 46 лазарника, с напредването на възрастта осъзнала, че е по-добре да обърне внимание на духовното си усъвършенстване, а не на физическото. Тя е отказала алкохола – единствения порок, който е имала през годините.

Сега многодетната майка, която дълги години работи за "Нове холдинг" и Васил Божков, е трезвеничка и се гордее с това. Ирина неведнъж е разказвала, че е спряла ежедневната консумация на спиртни напитки рязко. Преди това всеки ден се черпеше я с вино, я с коктейли "Маргарита".

"Давам си сметка колко сбъркан и поболяващ е светът на социалните мрежи и медии, които възпитават отегченото ни его в ненаситна консумация на "удоволствия", които реално ни погубват. Алкохолът е токсин. Точка. Към него има пристрастяване и аз няма да участвам в популяризирането на клишетата за "чашата вино на мама", "коктейлите на веселите женски компании" и "фамилната история зад марката". Доказано е, че алкохолът не помага да общуваме по-добре с другите, а замаскира реалния статус на отношенията ни с всичко и с всички", споделила пред близки Ирина.

Тенчева се занимава и с медитация, и се е заела да се обогатява духовно, а материалното вече не й носи същата радост, както преди. Според нея бонусите от въздържанието са много – сънят и физическата й кондиция се подобрили, освен това се чувствала по-свободна, по-спокойна и уравновесена. Свалила и килограми без диети и ограничения.

Блондинката е убедена, че ежедневната консумация, дори и в малки количества, граничи с алкохолизъм. Ирина е въздържателка от 11 месеца, но любимият ѝ Иван не близва от години. Той спря пиячката под благотворното влияние на настоящата си жена.