По-удобно ли е да залагаме през Bet365 app

Спорт
16:13 - 30 Ноември 2023 (обновена)
2920
По-удобно ли е да залагаме през Bet365 app

Архивите доказват, че британският букмейкър е един от първите в България с мобилно приложение. Благодарение на него потребителите получават отдалечен достъп до услугите и правят залози през телефони и таблети. Но дали bet365 app е толкова подходящ, или мобилният сайт е правилното решение, ще разберете в този материал. Споменали сме няколко функции, които присъстват в апликацията, но не и в браузър версията.

Адаптиране за конкретната система

Първо, мобилното приложение е приспособено за конкретна операционна система и не се поддържа от всички устройства. За някои потребители това е минус, но други го считат за плюс, тъй като получават оптимално качество и високо възпроизводство.

Например апликацията на bet365 за Android се изтегля свободно на телефони с версии след 4.4. Алтернативният софтуер за iPhone и iPad се поддържа съответно от iOS 12.0+ и iPadOS 12.0+.

Разбира се, програмите на букмейкъра са безплатни. Свалят се от официалния уебсайт на bet365 или App Store и се инсталират в няколко бързи стъпки.

Получаване на известия

Bet365 App Ви дава възможност да активирате нотификации и да получавате информация, когато има промяна на резултат в следен сблъсък. Над пазарите към събитието ще откриете бутон за отключване на известията, които се изпращат при различни обстоятелства. Например може да получите сигнал при гол, корнер, край на полувреме, картон, краен резултат, в зависимост от Вашите желания.

В мобилната версия също има опция за изпращане на уведомления от bet365, но за тази цел трябва да сте активирали известията на браузъра. Това създава неудобство, тъй като ще получавате нотификации от други сайтове, които не следите толкова редовно.

Дълга продължителност на сесиите

За разлика от браузър версията, мобилното приложение Ви държи вписани в системата за дълъг период от време. Например може да се логнете сутринта и цял ден ще посещавате програмата, без да въвеждате парола и потребителско име.

Това не е така при мобилния сайт. След като затворите браузъра, автоматично се отписвате от bet365. При ново посещение на платформата ще се наложи предоставяне на логин данни.

Удостоверяване на локация и активиране на залог

Наскоро bet365 задължи потребителите да удостоверяват геолокацията си, в противен случай нямат право на залози. Единият вариант е да се изтегли приложението bet365 authenticator, чиято основна задача е свързана с потвърждаване на фишовете. Благодарение на него може да залагате както през настолния, така и през мобилния уебсайт.

Много по-добър вариант е да инсталирате директно bet365 app за Вашата система. По този начин ще залагате, без да се нуждаете от други софтуери. Разрешавате на апликацията да проверява локацията Ви при всеки вход, за да се увери, че се намирате в България. След това влизате в профила и участвате в любимите Ви спортни залагания.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.