По време на криза: Бандити вързали Ашли Коул и обрали къщата му

Обирджиите действали много професионално и знаели отлично какво правят

Спорт
11:31 - 01 Април 2020
1413
По време на криза: Бандити вързали Ашли Коул и обрали къщата му

Бившата звезда на Арсенал и Челси - Ашли Коул, е станал жертва на нагъл обир в края на януари. Той е бил нападнат у дома си от банда маскирани, облечени в камуфлажни дрехи, които проникнали през задния вход на имението му в Съри, съобщава “Сън”.

След като заплашили Коул и го вързали за стол, крадците започнали да тършуват из стаите. Те откраднали скъпи бижута, чиято стойност не се съобщава.

Според неназован източник обирджиите действали много професионално и знаели отлично какво правят. Смята се, че те са проучили мястото предварително.

Ашли Коул, който в момента работи като телевизионен специалист и треньор в юношеската школа на Челси бил “разтърсен от случилото се”, но иначе е невредим.

Полицаите все още издирват бандата, която е извършила обира в 21:45 часа на 21 януари.

Коул има две деца от годеницата си Шарън Кану, но не е ясно дали те са били у дома по време на нападението.

Това не е първия път, в който Коул е атакуван. През 2010 година неизвестни нахлуха в апартамента му в Ийсти, докато той бе на лагер с националния отбор. По-рано същата година бе нападнато и имението му, което остана за бившата му съпруга Черил.

Ашли Коул се оттегли от футбола в края на миналия сезон. Бившият капитан на Англия е играл за Арсенал, Челси, Рома, Лос Анджелис и Дарби Каунти. Той има 107 мача за националния отбор, повече от всеки друг английски защитник.