Побъркаха от майтапи Николета и националите (СНИМКИ)

Новини
20:14 - 26 Март 2021
16544
Побъркаха от майтапи Николета и националите (СНИМКИ)

Националният отбор на България не бе пожален след поредното фиаско - на старта на световните квалификации за първенството в Катар през 2022-ра година Лъвовете се държаха като мишки на терена и загубиха с 1:3 от Швейцария в София. Гостите съкрушиха футболистите на Ясен Петров само за 6 минути, когато поведоха с 3:0 между 7-та и 13-та минути, а това стана обект на подигравки в социалните мрежи.

Бъзиците вървяха по време на целия мач, а след него избраниците на Петров буквално бяха попиляни от медии и фенове.

"Това е разнебитена команда, нищо не става от тези! Понякога се чудя защо ги гледам изобщо, но като няма забава и комедия, си заслужава за разпускане", е един от коментарите под официалния профил на националния отбор във Фейсбук.

Разбира се, не се размина и без традиционните и оригинални майтапи и колажи, в които беше замесена и плеймейтката Николета Лозанова, преминала през леглото на Валери Божинов и Николай Михайлов.

"Имам чувството, че националният отбор тъпче на едно място!", гласи текстът над една от снимките на Лозанова, чиято фамилия е използвана за цитат на горепосочения текст. Всеки се досеща за какво става дума и какъв е контекстът на това изречение, което не е нужно от дешифриране.

"След 15 минути игра в България взеха решение да бойкотират Световното в Катар", е един от най-оригиналните коментари.

В една от групите във Фейсбук "Как да направя ремонт у дома?" също беше замесен "спектакълът" на "Васил Левски".

На въпрос: "Може ли да се боядиса балатум?", първият коментар беше буквално изригващ като Везувий - "Ние падаме 0:3, ти балатум искаш да боядисваш! Откъде това спокойствие, не знам", което стана тотален хит в социалната мрежа.