Почина областният зам.-управител на Бургас Павлин Иванов

Актуални новини
17:09 - 05 Септември 2024
4104
Почина областният зам.-управител на Бургас Павлин Иванов

Починал е заместник областният управител на Бургас Павлин Иванов.  Областният управител проф. Мария Нейкова поднесе своите съболезнования към неговите близки.

Позволете ми в този тежък момент от името на Областна администрация Бургас и лично от свое име да изразя дълбоката си почит и да поднеса нашите най-искрени съболезнования по повод смъртта на Павлин Иванов – заместник областен управител на област Бургас.

Днес е тъжен ден за всички нас. Отиде си от нас човек с доказани нравствени добродетели, светли човешки качества, заслужил уважението на своите близки, приятели, колеги и съграждани. Той оставя след себе си светъл пример за достойно извървян житейски път и всеотдайност към семейството и обществото.

Павлин Иванов бе не просто наш колега, а изключителен човек и професионалист. Изпълнявайки функциите на заместник областен управител, със своята сърдечност той влезе в сърцата на всеки един от нас и там ще остане завинаги. Отговорността и будният му дух към работата се превърнаха в еталон за поведение, подражание и успех.

В съзнанието на  всеки един от екипа на Областна администрация Бургас той завинаги ще остане един добър ръководител и приятел, с когото имахме удоволствието да работим и познаваме.

Ще го запомним като добър човек и общественик, оставящ след себе си ярка следа, която няма да бъде забравена, а делото му ще остане завинаги.

ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТА МУ ПАМЕТ! СЪБОЛЕЗНОВАНИЯ НА СЕМЕЙСТВОТО НА ПАВЛИН ИВАНОВ! ПОЧИВАЙ В МИР, ПАВЛИНЕ!

ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС!