Почитателка скочи на Нина Добрев

Ти си родоотстъпничка, Нина, заяви ядосана фенка на актрисата

През ключалката
16:31 - 30 Декември 2019
8795
Почитателка скочи на Нина Добрев

Нина Добрев прекара празниците не в родината си, а зад граница. Причината за решението й се крие в скандала, който предизвика миналата година по време на престоя си у нас. Тогава феновете й й бяха направили обсада в очакване на снимка и автограф.

В крайна сметка почитателите на актрисата със световна слава така и не получиха нищо от нея, което предизвика впоследствие и редица негативни коментари в социалните мрежи по неин адрес.

"Изключително разочарована съм от теб. Заслужаваш другия път да отидем 50 човека и да викаме на улицата. Баща ти слиза и ни лъже. Майка ти и тя се прави на дръж ми шапката. Толкова груби, невъзпитани хора. Братовчедите ти ни гонят и махат като някакви абсолютни простаци. Ти си родоотстъпничка, Нина", заяви ядосана почитателка на Добрев в мрежата.

Припомняме, че в края на 2018-та чаровната брюнетка прекара няколко дни в България и дори успя да се качи на Витоша със свои роднини. Тогава 29-годишната красавица не пропусна да сподели няколко снимки в социалните мрежи и да сподели впечатления.