Под звуците на Менделсон: Виктория Капитонова минава под венчилото

Хубавицата купонясва на яхта с половин дузина моми

Шоу
15:50 - 28 Май 2024
13276
Под звуците на Менделсон: Виктория Капитонова минава под венчилото

Участничката в първия епизод на "Ергенът" и в миналогодишния сезон на риалити формата Hell's Kitchen Виктория Капитонова празнува моминско парти в Гърция на яхта. Бъдещата булка разкрива, че заедно с приятелките си са хванали риба тон и почти всяка вечер се забавляват с въдиците.

Виктория споделя пред "Телеграф", че ще прекарат една седмица на яхта, обикаляйки най-различни острови.

„Забавляваме се с момичетата, прекарваме си страхотно. Засега нищо няма да коментирам за сватбата. Тръгнахме от Санторини, а в момента сме край остров Йос”, казва тя.

Една от близките й приятелки издаде, че цялата организация е от тях и Вики до последно не е имала идея къде ще бъде моминското й парти. „Тя не знаеше, че отиваме в Гърция. Единствено й казахме да си вземе дрехи за топло място, тайно купихме билети и запазихме яхта. Също така предварително подготвихме еднакви бански, дрехи и сетове. По цял ден си правим снимки и партита с тематично облекло“, споделя едно от момичетата.

Момичетата са на най-новата лодка на фирмата, която са избрали.

„Намираме се на една голяма яхта, на която сме първите клиенти. Досега никога не е плавала и всичко е чисто ново и луксозно. Имаме шеф готвач, който ни приготвя много вкусна морска храна“, издават приятелките.

„Интересното е, че понякога ние си ловим вечерята и е много забавно. Вчера хванахме риба тон и беше вълнуващо. Предстоят още много изненади за Вики, но ги пазим в тайна“, допълват те.