Подозират рускиня , че лъже за връзка с Джони Деп

Шоу
17:05 - 30 Септември 2024
749
Подозират рускиня, че лъже за връзка с Джони Деп

От няколко месеца интернет следи внимателно личния живот на Джони Деп. Холивудската звезда е заподозряна в афера с 28-годишна рускиня. По-точно, Юлия Власова намеква по всякакъв възможен начин за връзката си със звездата. В момента интернет потребителите се опитват да докажат обратното.

Наскоро например блондинката публикува нови снимки заедно с актьора, но коментаторите са сигурни, че това е фотошоп. Власова публикува и селекция от нейни откровени снимки. На тях тя е чисто гола и покрита само с бял чаршаф. Нищо лошо, но надписът подлуди феновете на Джони. „Една жена трябва да играе с умен мъж, а не да се опитва да бъде умна с глупак“, написа тя.

Не е ясно какво точно иска да каже хубавицата, но феновете на актьора веднага заявиха, че играта няма да ѝ се получи, няма да вземе виза за Холивуд и изобщо да остави Деп на мира. Те я подозират в меркантилни подбуди и пишат под поста й, че след безкрайния развод с Амбър Хърд актьорът едва ли ще допусне отново да бъде използван.

Очевидно момичето не може да се справи с такъв хейтърски наплив - първо изтриваше злобните коментари, а сега напълно е блокирала възможността да се пише каквото и да било под публикациите ѝ. В интерес на истината, Юлия спря да говори за романтична връзка с Деп. Това изненада интернет потребителите. Досега Власова с всичките си публикации намекваше за афера със звездата.