Подробности за черната магия на Тони Стораро към снахата

Топ
12:29 - 29 Април 2022
4301
Подробности за черната магия на Тони Стораро към снахата

Скандалната раздяла между фолк изпълнителите Теди Александрова и Емрах Стораро се превърна в истинска сензация. Дни наред в публичното пространство разправиите между двамата не спират, а мнозина я определиха като по-въздействаща и от турските сериали.

Бившите влюбени си размениха обидни квалификации в социалните мрежи и на показ се излязоха много тайни от връзката им.

„Раздялата е факт, но начинът, по който се случи, е грозен. Искам да се извиня на всички мои фенове, че станаха свидетели на тази лична драма по такъв начин. Цирк е най-меко казано. Смятам, че сме имали много силна връзка и отношения, но когато се набъркат много хора и няма одобрението от неговите родители…. Това беше с предизвестен край от самото начало. Знаех, че ако не сме достатъчно силни в отношенията си, ще се случи точно това“ –  коментира певицата пред Блиц.

„Много хора не знаят от къде имам въпросното клипче с курбана, със закланите агнета и т.н. Лично бащата на Емрах ми го изпрати по вайбър. Те казват, че това нещо е курбан. Но това не е съвсем така. Много животни са дадени в жертвоприношение и се получава малко като сделка с Господ. И това се говори на турски във въпросното клипче – Теодора да стои далеч и Емрах да си поеме пътя. Така че не смятам, че това е точно курбан, а една негативна енергия…“ – допълва тя.

„Семейството на Емрах отпреди това са ходили на такива ходжи, защото са искали да приключи нашата връзка. Какво са правили – те си знаят! Имаше напрежение в нашата връзка. Той имаше непрекъснати скандали с цялото семейството, чувстваше се притиснат и разпънат на шпагат. Когато си по средата тотално изперкваш. Инцидентът с носа ми се случи малко преди това. Удари ме и ми счупи носа“ – откровена е Теди Александрова.