Погнаха и близките на полицайката с канабис

Топ
11:02 - 30 Януари 2023
2067
Погнаха и близките на полицайката с канабис

Няколко обиска в домовете на лица, около полицайката Симона Лулеова. хваната с канабис, проведоха ченгетата от ПУ на МВР - Разлог след сензационния арест на 25- годишната служителка на 7-мо столично управление, съобщава Struma.com.

При обиските в няколко къщи, в разложкото село Баня, са иззети мобилни и телефони електронна везна, нужна при разфасоване и дозиране на наркотика. След претърсванията  е задържан и  Мирослав К. от село Баня. Каква е връзката му със Симона, или близки до нея лица, ще установява разследването.

Припомняме, че Симона Лулеова бе задържана около 14 часа в събота, при проверка в багажника на личния и автомобил Фолкваген, под резервната гума, е открит плик с близо 500 грама канабис. Срещу Лулеова е повдигнато обвинение за притежание на канабис, престъпление, което предвижда до 6 години затвор и глоба до 10 000 лева. Според нейни близки канабисът и е подхвърлен, дали това ще се окаже вярно ще докажат експертизи в хода на разследването.

Случаят продължава да се изяснява. Кои са лицата, с които е говорила Симона преди ареста си, имат ли отношение към намерения в колата и канабис, има ли връзка с наркотиците побоят над брат и преди седмица

Припомняме, че братът на Симона е в Пирогов със счупена челюст след побой, за който семейството посочи виновен разложанин.