Показаха фалшивата книжка на Куйович

Топ
12:26 - 28 Август 2019
7545
Показаха фалшивата книжка на Куйович

Един от най-опасните бандити в България бе арестуван на магистрала "Тракия" преди дни. Това се случи докато Будимир Куйович карал кола по аутобана с фалшива книжка, за което Lupa.bg пръв извести.

Черногорецът, който излежава 16-годишна присъда за участие в банда за наркотрафик, представил португалско свидетелство за правоуправление, за което катаджиите са убедени, че е менте. Куйович е задържан, докато се установи как се е сдобил с португалската книжка.

"Той е в ареста, след това и в затвора от 2007 г. Книжката е издадена през 2009 г. Ще се проверява как се е сдобил с нея и фалшива ли е", мотивираха се преди дни униформените.

Черногорецът излежава присъдата си в затворническото общежитие в Казичене. Заради добро поведение е бил пуснат в отпуск от понеделник до неделя, обясниха от силовото министерство. Той обаче е бил засечен да управлява лек автомобил "Ауди А6" с пловдивски номера и бил спрян за проверка. На катаджиите им направило впечатление, че документът прилича на фалшив, на който пише, че е от Португалия, и арестували Куйович. Той е бил откаран в ареста на столичното 8-о РПУ.