Поклон, академик Денков! Разритайте милиционерската кочина на Чорапа!

За какво ни служат скъпоплатените специални ченгета, освен да пишат доноси като жалката инсценировка в навечерието на първия тур на изборите?

Коментар
20:56 - 03 Ноември 2023
28772
Поклон, академик Денков! Разритайте милиционерската кочина на Чорапа!

За да започнеш нещо ново, винаги трябва да се отървеш от нещо старо. Ето, вижте Григор Димитров – разкара курвето Мадалина и пердаши наред – кеф ти Медведев, кеф ти Хуркач. Благо Георгиев наби шута на Златка и спечели „Сървайвър“. Днес акад. Николай Денков реши да отстрани белоглавата, милиционерска... дама Пламен Тончев от ДАНС – ха на бас, че националната ни сигурност и взаимодействието между инстутуциите ще вдигнат три нива само с това действие.

Да, стартът е добър, но предлагам вместо да си подмятат въпросната зеленочорапна марионетка около Партийния дом, въпросът да бъде решен драстично - недоносчето ДАНС да бъде закрито. Уж европейската агенция, наследник на Второ главно управление на ДС, няма смисъл да бъде изтупвана като брашнян чувал от този и онзи агент на чуждо влияние. Юрган с бълхи се пали, докато от него нищо не остане и се купува нов.

За какво ни служат скъпоплатените специални ченгета, освен да пишат доноси като жалката инсценировка в навечерието на първия тур на изборите? За подслушвания и изтичане на лични данни, за създаване на лични връзки с организираната престъпност, за изтичане на данни към руските служби и цялостна дестабилизация на страната. Къде беше тоя умник Пеньо ли е, Деньо ли, не му знам аграрното заглавие, когато зърнарската банда рекетьори се опита да превземе София? Когато гръмнаха Трактора? Когато Путлер нападна Украйна?

Няма ги никакви пазачите на общата ни сигурност, но щом трябва да се проведе активно мероприятие, да се извади кален компромат, да се пусне анонимка до избрани, вербувани журналистчета – тогава са във вихъра си. Проститутки с пагони, шафрантии с пищови, евтини плеймейтки със служебни карти.

Още от порочното си зачатие през 2008-а в битката между Сергей Дмитриевич и Румбата Петков ДАНС показа, че единствената й задача е да изпълнява политически поръчки. Вече второ десетилетия агенцията действа като пропагандна машина и обслужва партийни и финансови интереси, нейни агенти обикалят сутрешните блокове, пишат в ченгеджийски сайтове, а някои дори съветват парламентарни комисии.

Огромният процент от състава на т. нар. агенция са или бивши служители на ДС, или изпечени гангстери, или шуробаджанашки, партийни назначения. Вместо да обслужват интересите и сигурността на държавата, водещите оперативни работници снимат с телефончета и шият компромати. Тончев е добро начало, хайде всички след него.