Пол Сорвино заплашвал да удуши Харви Уайнстийн (ВИДЕО)

Старият клип натрупа 126 000 гледания в за един ден

САЩ
23:09 - 26 Юли 2022
5377
Пол Сорвино заплашвал да удуши Харви Уайнстийн (ВИДЕО)

На фона на отдаването на почит към покойната екранна икона Пол Сорвино, който почина в понеделник на 83 години от естествена смърт, едно видео като че ли резонира с феновете: интервю на звездата от „Добри момчета“, в което заплашва да удуши опозорения холивудски магнат Харви Уайнстийн.

Старият клип натрупа 126 000 гледания в за един ден, а социалните медии отново възхваляваха починалия актьор за това, че се противопостави на сексуалните хищници.

„Осъдително е неописуемо, че жените са били третирани по този начин“, каза Сорвино пред местния новинарски канал KCAL9 на наградите „Златен глобус“ през януари 2018 г., обръщайки се към нашумелия скандал, в който множество актриси – включително собствената дъщеря на актьора Мира Сорвино – се изправи, за да обвини 70-годишния Уайнстийн в изнасилване, сексуално насилие и сексуален тормоз.

„Когато си имал феноменална майка като мен, ти автоматично си феминист. Ето защо имам тази прекрасна съпруга“, добави актьорът от „Кръстникът на Харлем“. „Реалността е, че всеки, който се възползва от жени, трябва да бъде публично удушен и аз ще се съм доброволец.“

Превод от в. Ню Йорк поуст.