Полицай изнасили две жени, оправдаха го (СНИМКИ)

Гаврите станали в рамките на 11 дни

Новини
15:50 - 12 Октомври 2023
8173
Полицай изнасили две жени, оправдаха го (СНИМКИ)

Съдът оправда полицай за изнасилване на жена, която срещнал в бара, докато не бил дежурен. Освен нея срещу ченгето имало още едно обвинение за изнасилване. 

Съдебните заседатели на Вътрешния лондонски съд освободиха 30-годишния Рупард Едуардс от предполагаемо изнасилване на жената от първия случай в Ерсом на 26 август 2022 г.

Съдебните заседатели обаче не успяха да дадат присъда и по второ обвинение за изнасилване, свързано с друга жена, с която Едуардс се срещна отново в бар на 5 септември 2022 г.

Едуардс плачеше на подсъдимата скамейка, тъй като присъдата на съдебните заседатели беше прочетена след осем часа и 22 минути обсъждане.

В подготвено изявление, дадено на полицията, Едуардс каза, че цялата сексуална активност с първия ищец е доброволна и в нито един момент тя не е посочила, че не е дала съгласие, съдът по-рано я е изслушал.

Двете жени са изнасилени в рамките само на 11 дни, предполага се, че има и други жертви, които ги е страх от това, че насилникът е ченге и не са подали сигнал.

Офицерът се срещна с първата предполагаема жертва в нощно излизане в Ричмънд през август миналата година. Гаврата става, след като взимат такси до дома й.

Прокурорът Робърт Браун каза, че жената “си спомня целувки” с Едуардс в бара през вечерта и те се отправиха заедно към дома в 3 часа сутринта.

Жената казва, че е изморена, но въпреки това е принудена да прави секс със сила. Ченгето я изнасилва анално. Държи се като звяр, хапе я навсякъде.

В другия случай втората жертва се съгласила да го придружи у дома, но отказа да прави секс, тъй като те нямат презервативи. Тя била много гнуслива и се страхувала от венерически болести.

Задоволявали се по други начини, но когато дамата се събудила, тя с ужас видяла, че пенисът на полицая е във влагалището й.

Пред съда пострадалата разказва, че била силно изплашена от това, че насилникът й е ченге. 

Изнасилената била ужасена, страх я било да каже на който и да е. 

Едва след като заловили ченгето за другото изнасилване, тя разкрила своята история.