Полицаи купонясват в заведение край Сандански (СНИМКИ)

МВР проверява кои служители са нарушили противоепидемичните мерки

Актуални новини
14:13 - 16 Февруари 2021
4163
Полицаи купонясват в заведение край Сандански (СНИМКИ)

Купон с участието на полицаи от Сандански се е вихрил в заведение, което не би трябвало да работи, в местността Попина лъка край курортния град. Полицаят Андон Стоянов се похвалил с веселбата в социалните мрежи.

Засега информацията е, че горски служител станал баща и поканил приятели да почерпи, като те са били под 15 души, но въпреки това е нарушена забраната заведението да работи.

"Със заповед на директора на ОДМВР-Благоевград старши комисар Дойчин Дойчинов е разпоредена незабавна проверка във връзка с получени данни за нарушаване на противоепидемичните мерки и заповедта на министъра на здравеопазването. По първоначални данни от кадри, разпространени в социалните мрежи, става видно, че е организирано събиране в нарушение на противоепидемичните мерки, на което са присъствали и служители на ОДМВР-Благоевград. За случая е уведомен директорът на РЗИ-Благоевград. Допълнителна информация за констатациите и резултатите от проверката ще бъде предоставена след приключването й", съобщиха от ОДМВР-Благоевград.