Полицейски хеликоптер изчисли скоростта на НЛО

Със 170 км/ч се движи прихванатият диск

Мистика
12:28 - 24 Юни 2021
2447
Полицейски хеликоптер изчисли скоростта на НЛО

Фрагменти от видеоклип, поместен по-долу, са публикувани за първи път през 2016 г., но сега, благодарение на правилата за свобода на информацията, в мрежата се появи пълен видеоклип на мистериозния инцидент.

Видеото показва НЛО с форма на диск, което лети заедно с полицейски хеликоптер на 17 септември 2016 г. в нощното небе близо до Сейнт Атан, Уелс. НЛО-то има център с черен пръстен около него.

Неидентифицираният обект се движи на надморска височина от около 300 метра над земята и е случайно открит от полицията при руттина проверка. Получените кадри показват НЛО в инфрачервения спектър, което не е възможно да се види с просто око. Самите служители отбелязват, че са имали изключителен късмет, тъй като не биха могли да го видят без уредите си.

По-рано британската полиция заяви, че е възможно това да е безпилотен самолет, но по-късно се усъмни в подобна версия заради високата скарост на обекта. Бивш пилот на хеликоптер изчислява, че обектът се е движил с около 170 км/ч.

Според експерти обектът се движи срещу вятъра, което означава, че определено не е балон. В същото време е невъзможно да се открие наличието на задвижваща система, което изглежда не по-малко странно. Някои изследователи смятат, че това може да не е машина, а живо същество, което има способността да стане невидимо за човешкото око.

В цялата тази ситуация е забележително, че това видео е много подобно на видеоклиповете, публикувани от американския флот и уловени благодарение на специално радарно оборудване.