Политикът Стъки протестира срещу служебния кабинет

Куриози
09:50 - 01 Септември 2021
2696
Политикът Стъки протестира срещу служебния кабинет

ММА биячът Станислав Недков – Стъки влезе новата си роля на политик с решението си да протестира срещу служебния кабинет. Стъкиту, както наричат спортиста, е отявлен фен на ГЕРБ и това обяснява позицията му срещу правителството на Румен Радев, започнало тотално изчегъртване на кадрите на Бойко Борисов.

Стъки ще се бунтува в качеството на лидер на Консервативно-патриотичното движение. Това става ясно от позиция на партията, изпратена до медиите.

Ето какво пишат още от формацията:

"Паника, хаотични действия и пълно безхаберие прозират от действията на служебния кабинет в опита му да "овладее" новата вълна на коронавируса. След като изгубиха ценно време за прилагане на адекватни мерки, сега министрите се надпреварват с предлагане на коя от друга по-абсурдни рестрикции.

Според някакъв забележителен ум в МОН, който по случайност световната наука е пропуснала да оцени, децата в училище трябва да носят непрестанно маски.

В насоките, които МОН спуска към училищата, четем: “Задължително носене на защитна маска за лице, когато часовете по физическо възпитание и спорт се провеждат на закрито, и избягване на интензивни физически упражнения, водещи до учестено дишане”.

От Консервативно-патриотично движение КПД се обръщаме към министъра на образованието и искаме да знаем кой “експерт” в МОН написа тази чудовищна глупост - да се носят маски в часовете по физическо?! Това е нонсенс, оксиморон.

Извършвал ли е този държавен чиновник някога през живота си физическа дейност, различна от щракане по клавиатура? Знае ли, че физическите упражнения и чистият въздух са жизнено важни за укрепване на организма и подсилване на имунната система?

За здравето на българските деца ли е загрижен чоновникът, изготвил алогичните рестрикции, или обслужва НПО-та със съмнително финансиране?

Ние от КПД държим да разберем името на въпросния експерт в МОН, защото той явно е учен от световен мащаб. Ако успее да ни убеди в научно си откритие как може да се извършват физически упражнения без да се учести дишането, с гордост ще го предложим за Нобелова награда за медицина. Трудът му ще бъде препоръчан за изучаване в Национална спорта академия, както и спуснат като задължителен наръчник до всички национални отбори на България.

Искрено се надяваме, че Вие, като ръководител, сте пропуснал, а не допуснал изискването за носене на маска в час по физическо, защото в противен случай сте съучастник в подготвяния геноцид над българските деца и юноши. Предупреждаваме Ви, че ако не намерите смелост да отмените тази опасна за здравето препоръка, ще предприемем протестни действия, с които да защитим здравето на децата си".