Полов атлет: На 90 Бърни Екълстоун пак става татко

Моторни
14:15 - 03 Април 2020
4458
Полов атлет: На 90 Бърни Екълстоун пак става татко

Бившият шеф на "Формула" 1 Бърни Екълстоун чака дете от съпругата си Фабиана, съобщава "Дейли мейл". В момента двамата са в семейната им ферма в Бразилия. Според различни информации двойката очаква син, който трябва да се появи на бял свят през юли. 

Това ще е четвърто дете за 89-годишния Екълстоун, който вече има три дъщери. От първия си брак с Айви Брамфорд, Екълстоун има дъщеря на име Дебора на 65 години. Втората му съпруга - бившият модел Славица Радич, му ражда още 2 дъщери – Тамара - на 35 и Петра - на 31.

От 2012 г. Екълстоун е женен за значително по-младата Фабиана Флоси, с която се запознава покрай работата й в маркетинговия отдел на пистата Интерлагос.


Бърни потвърди новината пред швейцарския вестник "Блик", където също разкри, че той и 44-годишната Фабиана очакват момче, което ще бъде първият му син. Някогашният британски пилот каза: "Да, очакваме го през лятото. Дано по-скоро се научи да играе табла!''
 
А Фабиана добави: "Като всички родители имаме само едно желание: детето да се роди здраво. Надявам се, че той никога няма да прояви интерес към Формула 1!''



Синът на Бърни и Фабиана трябва да се роди през юли и ще се появи само няколко седмици преди 90-ия рожден ден на бизнесмена.
 
Двойката, която се ожени през 2012 г., също заяви, че в момента е в изолация в дома си в Сао Пауло, Бразилия, по време на продължаващата пандемия от коронавирус. Бърни се старае да стои у дома си колкото е възможно повече, тъй като възрастта му го излага на по-висок риск от развитие на усложнения от респираторни заболявания. Милиардерът остава позитивен през цялата пандемия, тъй като според него запазването на чувство за хумор в трудни времена е важно.


Той каза: „За щастие фермата никога не те оставя без работа. Фабиана също се грижи за собствената си плантация за кафе.''
 
Предстоящото раждане означава, че Бърни е само на няколко години от рекорда за най-възрастен баща в света, който според съобщенията се държи от бившия индийски борец и фермер Рамджит Рагхав, станал баща на 96-годишна възраст. А разликата между първото и четвъртото дете на Бърни ще е 65 години.