Полски хулигани смазаха от бой мюсюлмани в Краков (ВИДЕО)

Турците се опитали да изнасилят местно момиче в ресторант, получили подобаващ отговор от "Слуги на правосъдието"

Новини
12:17 - 14 Май 2019
3432
Полски хулигани смазаха от бой мюсюлмани в Краков (ВИДЕО)

Пореден скандал на етническа основа разтърси Европа. В полския град Краков група хулигани, които според местните медии са футболни фенове, пребиха турски мюсюлмани.

Причината за агресията е поведението на турците, които наброяващи няколко човека, заградили млада дама в ресторанта и започнали да я опипват и оскърбяват, а след това направили "предложения" за секс, информира „Online Magazine”.

В суматохата тя успяла по някакъв начин да чрез мобилния си телефон да сигнализира на свой приятел, който бързо реагирал и със свои авери пристигнал бързо на инцидента.

Без много въпроси и обяснения полските мъже нахлули в ресторанта и започнали да млатят наред изненаданите мюсюлмани. Турците били буквално смазани от полските юмруци, а когато полицията дошла, вече било късно и всичко почти приключило.

Записи от охранителните камери в ресторанта бързо намерили място в Интернет, а болшинството коментари на полски граждани са в защита на младежите.

"Тези момчета не са се притекли на помощ, след като момичето е имало нужда. Те не са хулигани, те са слуги на правосъдието!", е един от коментарите под видеото.

Два от отборите в Краков - Висла и Краковия, имат печалната слава с едни от най-крайните хулигани в страната и Европа. Оръжията в подобен род битки се използват постоянно, а лидерите на двете агитки бяха едни от малкото, които преди години отказаха да подпишат споразумение да не бъдат използвани хладни и огнестрелни оръжия.

Не случайно футболната Битка за Краков е известна още като Свещената война в Града на ножовете.