Помните ли принц Хари? Е, вече готви

Личности
19:05 - 08 Август 2020
7720
Помните ли принц Хари? Е, вече готви

Помните ли принц Хари? Ако да и ви вълнува личността му, ето ви новина – синът на принц Чарлз и лейди Даяна собственоръчно приготвил три ястия в чест на съпругата си Меган, която тази седмица отбеляза рождения си ден, тръби радостно БГНЕС.

Все пак, за да не се провали вечерята, Хари получил приятелско рамо и помощ от страна на тъща си – Дория Рагланд. Бившата холивудска актриса, известна с ролята си в “Костюмари” – Меган Маркъл, е родена на 4 август и тази година навърши 39 години.

Хари е станал много добър готвач, след като се оженил за съпругата си, издават със страхопочитание приближени до двойката. 

Любопитни почитатели организираха и анкета в социалните мрежи за това какво ли е подарил принцът на по-възрастната си с 4 години съпруга. Смята се, че Меган е получила колие по поръчка и снимка в рамка като подарък за своя рожден ден.

На 4 август британското Кралско семейство честити специалния ден на Меган. Принц Уилям и съпругата му Катрин изпратиха поздравленията си чрез профила си в Twitter – Kensington Royal.

Бабите и дядовците на Хари, кралица Елизабет II и принц Филип, също публикуваха своето послание с пожелания за рождения ден на Меган.