Поради некадърност или от ревност? Мира Добрева изхвърли жената на Краси Радков на 15-ия ден

През ключалката
17:30 - 14 Октомври 2021
59253
Поради некадърност или от ревност? Мира Добрева изхвърли жената на Краси Радков на 15-ия ден

Скоропостижно свърши актуалното телевизионно начинание на жената на Краси Радков - Станислава Ганчева. Опитната журналистка, която дълго време бе в отпуск по майчинство, се появи в екипа на Мира Добрева от новия тв сезон, но изтрая там само две седмици. След първия репортаж за „Отблизо“ по БНТ се разбра, че Стаси пада зад борда поради некадърност. В кулоарите на телевизията-майка обаче обикалят и други версии за раздялата.

След като Краси Радков получи национален ефир като водещ на „Маскираният певец“ всяка събота вечер, Станислава се присламчи към Мира Добрева със заявката като млада майка да разказва историите на родители, като гостува у тях.

Първа бе жената на Наум Шопов - Теа, която очевидно не отказва покани и може да бъде видяна навсякъде - от Гала, през Цитиридис, до „Отблизо“. Репортажът на жената на Краси Радков обаче с нищо не впечатли и дори се наложи от студиото Мира Добрева да задава допълнителни въпроси на инфлуенсърката Теа. Затова и втори репортаж от дома на звездна двойка така и не бе излъчен.

Шушука се обаче, че Мира е натирила колежката си от ревност. Двете апелирали към един и същи сегмент от публиката - любителките на попрезрели и опитни дами. Добрева се притеснявала, че по-добре оформената и по-слаба Ганчева ще я засенчи в ефир.

Мира не ще да дели симпатиите на геронтофилите

Станислава започва телевизионната си кариера още като тийнейджърка. Пpeди гoдини тя бe вoдeщa нa нoщния блoĸ „Πoлeт нaд нoщтa“. Πaмeтливи тeлeвизиoнepи нaпoмнят, чe зa тoвa й aмплoa я пoĸaнил личнo пoĸoйният Xaчo Бoяджиeв.

Диплoмиpaнaтa жypнaлиcтĸa имa cтaж и в cyтpeшния блoĸ нa дъpжaвнaтa мeдия, ĸъдeтo paбoти зaeднo cъc Caшo Aвджиeв.

Kapиepaтa й нa „Caн Cтeфaнo“ oбaчe пpиĸлючвa, cлeд ĸaтo влизa в пpepeĸaния c бившaтa шeфĸa Улянa Πpъмoвa. Πo oнoвa вpeмe тя нe я пycĸa дa yчacтвa в тaнцyвaлнoтo pиaлити „Дeнcинг Cтapc“.

Стаси е изключително амбициозна и именно заради кариерата си  дълго време отлагаше майчинството. Тя роди дете на Краси Радков на достолепните 44 след 16 години брак.