Пореден хитър ход на Анджелина

САЩ
23:10 - 16 Ноември 2021
13290
Пореден хитър ход на Анджелина

В последните седмици Анджелина Джоли успя да навакса с публичните изяви за няколко години. Покрай премиерите на новия филм с нейно участие "Вечните", актрисата се появи не един и два пъти на червения килим, в целия си блясък и в компанията на децата си.

Джоли доскоро бе от тези майки, които по-скоро предпочитат да не акцентират върху ролята си на родител. Именно затова последните й изяви са породили съмнения във все още законния й съпруг Брад Пит доколко чисти са намеренията й.

Според приближени на актьора, цитирани от Ню Йорк пост, Анджелина използва децата им, парадира с тях и с връзката помежду им. Нещо, което Пит никога не си е позволявал. Той дори рядко говори за наследниците си, продължава още приятелят му.

Освен това с появите на червения килим Джоли демонстрира, че децата й са около нея, обичат я, уважават нейния труд и дори искат да приличат на нея - Шайло например носи старите й рокли.

Очевидно децата са най-силното оръжие на Анджелина не само в съдебната зала, но и извън нея. Въпреки това тя е категорична, че всички те са свободни и независими и не правят нищо, което не искат. А самата тя често има съмнения дали е достатъчно добър родител, дали не е прекалено строга и дали прави най-доброто за тях.