Поредна смърт съсипа Лео Бианки

Нещо за четене
11:44 - 23 Февруари 2021
3562
Поредна смърт съсипа Лео Бианки

Този февруари се очертава като най-черният в семейството на Лео Бианки досега. Бащата на италианеца – Адалберто, бе един от последните роднини, които смъртта все още не му бе отнела. Възрастният мъж бе приет в болница с усложнения от Ковид-19 още през декември.

Въпреки усилията на лекарите и молитвите на семейството той напусна този свят в съботния следобед, 13 февруари – малко преди Деня на влюбените, след който е рожденият ден на половинката на Лео – Лучия. Кулинарят публикува в социалните мрежи снимка с баща си отпреди две години, която е заснета в шоуто „Мастършеф”.

Бианки бе част от журито в сезон 4 и направи мастърклас заедно с Адалберто. На всички тогава направи впечатление силната връзка между бащата и сина. Прегръдката от снимката не е била излъчена в ефир – камерите не работели в онзи момент, пише „Уикенд“.

Само няколко дни по-късно вечно усмихнатият Лео преживя още една загуба, този път на любимото си куче Шаки. Бианки сам сподели снимка на верния си четириног приятел и така се сбогува с него.