Поредна тъпотия на БФС - не честитиха рождения ден на рекордьора

Централата „забрави“ опозиционера Стилян Петров, който има 105 мача за България

Новини
14:00 - 06 Юли 2022
2958
Поредна тъпотия на БФС - не честитиха рождения ден на рекордьора

БФС се изложи грандиозно - явно в "Бояна" поставят личните страсти над професионализма. За пореден път. Централата „забрави“ да честити роджения ден на Стилян Петров, който беше вчера - на 5 юли. На официалния сайт, както и на страницата във Фейсбук на БФС продължава да няма и ред, но и това си има своето обяснение - Петров е опозиционер, той е в екипа на Димитър Бербатов, който иска свали властта.

Бившият капитан на националния отбор е и рекордьор по мачове за трикольорите – 105. Той изпревари в тази класация настоящия президент на БФС Борислав Михайлов (102).

В деня, в който Стенли стана на 43, сайтът и централата мълчаха грозно. Последните честитки там бяха от 2 юли – за рожденните дни на Георги Иванов-Гонзо и Илиан Илиев, а преди това, на 28 юни, и на Николай Михайлов.

Сайтът на БФС не пропусна вчера да похвали Михайлов, че е връчил плакети на играчите от националния тим по минифутбол, както и за подвизите на бившия вратар на националния отбор по време на сблъсъка с Мексико по време на Световното първенство през 1994 година в САЩ.

Разбира се, страниците на велики клубове като Селтик, Астън Вила и ЦСКА поздравиха Стилян Петров. Именно в тях, и родния Монтана, мина кариерата на сърцатия халф.