Поредна версия: НЛО пази Слънцето (ВИДЕО)

Уфолог твърди, че обектът прави това от 15 г.

Мистика
12:28 - 13 Ноември 2023
4841
Поредна версия: НЛО пази Слънцето (ВИДЕО)

Известният уфолог Скот Уоринг за пореден път обявява „сензационните си открития“, като сега настоява, че е открил неидентифициран летящ обект (НЛО) в непосредствена близост до Слънцето. Структурата можела да се види на видео, предоставено от Европейската космическа агенция (ESA). 

ESA описва, че видеото изобразява района на южния полюс на Слънцето с висока разделителна способност. Уоринг твърди, че въпреки че НЛО е скрит от наблюдение, слънчевата светлина се отразява от краищата му, което позволява да се определи местоположението, размерът и формата на обекта. НЛО стои на мястото си, без да мърда, а размерът му е почти сравним с размера на Луната.

Уфологът отбелязва, че не за първи път забелязва този обект близо до Слънцето. Според него НЛО присъстват в района повече от 15 години. Уоринг предполага, че НЛО се приближават до нашата звезда, за да получат редки енергийни частици, необходими за захранването на тяхната напреднала технология. Уоринг вярва, че откритието му предоставя ясни доказателства за съществуването на НЛО и връзката им със Слънцето.