Поредният селски тарикат, вживяващ се в ролята на мутра

Наглец с БМВ отказва да премести колата си от инвалидно място, игнорирайки жена с дете в неравностойно положгение

Новини
16:29 - 15 Февруари 2023
23011
Поредният селски тарикат, вживяващ се в ролята на мутра

Поредна история за поредния некачествен индивид, а такива ги има много у нас. Разказът на Габриела Витанова разчувства много хора и имаше широк отзвук в социалната мрежа. Селски тарикат отказва да си премести колата от място за инвалиди, без самият той да е такъв или да има такъв стикер на луксозния автомобил - БМВ. Със софийска регистрация, разбира се - СВ 0606 СР.

Действието се развива на 12 февруари вечерта, някъде около 18:30 часа, на паркинга на "Лидл" в Горубляне, където обикновено местата по това време на денонощието са много. Е, да, разбира се, някои от тях са на доста по-удобни места, които се отредени обаче за определени хора от обществото ни.

Ето и разказът на Габриела Витанова:

"Аз и племеницата ми - инвалид с доживотен ТЕЛК се насочваме към инвалидните места на паркинга. Точно пред мен паркира автомобилът от снимката на последното свободно инвалидно място.

От автомобила слиза жена и любезно я питам дали са с инвалид, тя ми отговаря: "Не, с малко дете сме!" (не знаех, че родителите на малките деца са с предимство пред инвалидите).

Аз все пак любезно я моля да се преместят, защото съм с инвалид и няма къде да паркирам. В този момент от автомобила излиза “мъжът” в това гордо българско семейство, и заявява, че нямало да премести колата и да си гледам работата, като най-нагло си вади детето от колата и се насочва към входа на магазина!

Поздравих го за мъжката постъпка и примера, който дава на детето си (не, че го трогнах, той все пак е над закона, над правилата, над човешките отношения).

Ако постът ми достигне до него, ще се радвам да осъзнае простотията си и да се замисли върху постъпката си и следващия път, когато реши да паркира на място за инвалид, да се замисли преди да го направи".

Наглият малоумник, който със сигурност е мъж с главно "Ж", може и да е прочел постовете в социалните мрежи, както и материалът на Lupa.bg, но със сигурност първите 7 му липсват и това едва ли би го трогнало. Това показва практиката и примерите, в които са замесени селски тарикати с готини голи, както и техните не по-малко нагли жени.