Порно актьор озвучава “София Прайд”

На гей парада му тръгва по вода — за радост на копейките

Нещо за четене
13:35 - 17 Юни 2023
13535
Порно актьор озвучава “София Прайд”

По вода му тръгва на гей парада и ако са верни прогнозите на метеоролозите — така и ще завърши шареното шествие в центъра на столицата. Това вероятно ще попречи на амбициите на организаторите да видят най-мащабния гей парад в София досега.

По програма след 16 ч. трябва да започне музикалната програма в пространството пред Паметника на съветската армия, а началото на традиционното шествие из улиците на София е насрочено за 19,30. По време на обиколката, маршрутът на която от съображения за сигурност предварително не се обявява, от няколко платформи диджеи пускат музика, а един от най-известните е DJ Kaloo (Калоян Русинов), който е известно име сред столичните меломани — познат е от столичното хаус парти Loud’N’Queer.

Това е четвъртото му участие на “София Прайд” и той ще озвучава с хаус музика платформа №3. Късно вечерта и през нощта Калоян ще е и един от диджеите на официалното афтърпарти в “Топлоцентрала”.

Освен хаус музиката, рисуването и фитнеса, Калоян има и някои по-пикантни моменти в биографията си. В периода 2015-2019 г.

самостоятелно или с партньора си снимат гей порно филми за едно от най-известните европейски студиа.

Филмите все още са налични в каталозите на студиото, а съдейки по рецензиите — диджеят не се справя никак зле.

Двойката заработва известно време и в индустрията за възрастни

Двамата са заедно вече 11 години и за партньора си Калоян казва: да имаш някого, когото да наричаш семейство, е велико

По време на прайда феновете на Галена ще могат да се снабдят и с тениска с любимата им звезда. Серията е лимитирана, предупреждават организаторите