Порнолегендата Рон Джеръми тикнат в лудница

Една от големите звезди в секс филмите се измъква от обвиненията в изнасилване и сексуални посегателства

Шоу
14:01 - 08 Февруари 2023
5114
Порнолегендата Рон Джеръми тикнат в лудница

Рон Джеръми - един от най-известните актьори във филми за възрастни, е настанен в държавна психиатрична клиника, след като е признат за неспособен да отговаря пред съда по обвинения в изнасилване и други сексуални посегателства, предаде Ройтерс, позовавайки се на окръжната прокуратура на Лос Анджелис.

Рон Джеръми, заснет на заседание в съда през 2022 г.

69-годишният Джеръми може да бъде задържан за срок до две години, каза говорителят на окръжната прокуратура Грег Рислинг. Изслушването на порноактьора е насрочено за 8 май. Срещу Рон Джеръми са повдигнати 30 обвинения в изнасилване и други сексуални посегателства, извършени в района на Лос Анджелис за период от 23 години. Джеръми не се признава за виновен за нито едно от тях. Той настоява, че е правил секс "с хиляди жени" по взаимно съгласие. 

През януари съдията от Върховния съд на Лос Анджелис Роналд С. Харис постанови, че Джеръми е неспособен да съдейства в своя защита, според неговия адвокат Стюарт Голдфарб. Голдфарб не е отговорил веднага на запитванията за коментар.

Рон Джеръми беше сред най-големите имена в порноиндустрията. От 70-те години на миналия век актьорът се е снимал в повече от 2000 филма за възрастни. Джеръми беше в затвора от ареста си през 2020 г.

Рон Джеръми е с доказани психически отклонения