Порнозвезда се обяви против розовата индустрия

Лана Роудс се е снимала в повече от 250 филма за възрастни

Любопитно
23:40 - 07 Октомври 2022
9441
Порнозвезда се обяви против розовата индустрия

Бившата порнозвезда Лана Роудс се обявява срещу индустрията, която я направи световна звезда, заявявайки, че трябва да бъде обявена за „незаконна“.

Роудс - с истинско име Амара Мейпъл - работи в порното в продължение на осем месеца между 2016 и 2017 г., появявайки се в повече от 250 филма за възрастни.

В сряда 26-годишната брюнетка каза пред подкаста „The Skinny Confidential Him & Her“, че все още е белязана от преживяното, заявявайки: „Просто не мисля, че е добре за никого. Те трябва да го направят незаконно”.

Роудс, която наскоро разкри, че е имала бебе от неназован играч от НБА, беше само на 19, когато се появи в първата си X сцена, казвайки, че е наивна по отношение на това, в което се забърква.

„По някаква причина никога не съм осмисляла, че за да правиш порно, всъщност трябва да правиш секс с хора“, каза тя, твърдейки, че е била интимна само с един човек, преди да направи своя дебют в индустрията.

Роудс работи като сервитьорка и след това като стриптизьорка, преди да се премести в Лос Анджелис, за да даде тласък на професионалната си порно кариера.