Поругаване на МОЧА? Че поругава ли се клозет?

Да си европеец означава да си ваксиниран педераст, който издържа с данъците си две семейства сирийски търтеи

Коментар
18:03 - 27 Септември 2021
14608
Поругаване на МОЧА? Че поругава ли се клозет?

Хората се чудят как ще си платят сметките за тока и парното, коронавирусът коси наред бабички в хосписите и фолкпевци в дискотеките, а някакъв глупак тръгнал да чегърта Паметника на съветската армия. Тия умнокрасивите съвсем перколясаха, вместо да си празнува тихичко с био винце в компанията на Антоанета Цонева и Стефан Тафров признаването на гей браковете от ЕС, Мартин Заимов тръгнал да ни занимава с глупости. Нали?

Да, ама не съвсем. Защото ако искаме да си изчистим клозетчето, не е достатъчно само да минем чинията с „Доместос“, за да потушим смрадта. Трябва първо да изкъртим задръстената от десетилетни съветски фекалии канализация и да турим нови тръби. Иначе вечно ще вони и ще връща кафява каша в лицата ни.

Когато и да се разкара скалното образувание с автомат от центъра на София, все ще е късно. И елиминирането му винаги е актуално, защото всичките ни днешни перипетии от китайските далавери на Сталинка Георгиева, до психоантиваксърите с мазни кечета ала Ричард Алибегов могат да бъдат проследени до пагубното и неизтриваемо влияние на мракобесната азиатска Империя на злото.

Половинвековната обществена норма да бъдем възпитавани в дух на любов и преданост към СССР и в синовна признателност и вярност към съветския народ е оставила своя зловещ отпечатък не само върху демонстративни кремълски мекерата като Светлана Шаренкова и Костя Копейкин, но и у поколенията, които са виждали червена пионерска връзка само в албума на мама и татко. Картечният пистолет в ръката на пияната свиня, изтипосана на паметника срещу Софийския университет, продължава да стреля отровни откоси в челата на нискообразованите и лишени от обществена перспектива несретници, родени през 80-те и 90-те години на миналия век.

Трябва да си по-сляп от рефера на неделното дерби между Левски и ЦСКА за да не виждаш, че всички манипулативни технологии на болшевишката върхушка са мутирали и са се репликирали като вирус и продължават да заразяват обществото ни до днес. Създадените още в края на 50-те митологеми за гнилия капитализъм, бездомниците под мостовете в Ню Йорк, Лондон и Париж и уличните гангстерски войни намериха постмодерното си проявление в конспирациите за зловещия соросоиден неолиберализъм, норвежките педофили, Биг Фарма, дълбоката държава и бежанската заплаха.

Кремълският мозъчен тръст, а не арабските нещастници е този, който води истинската война срещу Западната цивилизация, заклеймявайки ценностите й като дегенеративни и отпадъчни странични ефекти на информационната епоха. Да си европеец означава да си ваксиниран педераст, който издържа с данъците си две семейства сирийски търтеи.

В това време горкият руски мужик или нашенски Ганьо е убеждаван в собствената си значимост и независимост, докато се търкаля пиян в канавката, а клептокрацията от постсъветски тип държи децата, парите, недвижимото си имущество и акциите си в Швейцария, Монако и Малта.

Войникът с автомата от паметника не е спомен за отминала епоха, той е жив и посяга към затвора на оръжието. От нас зависи дали ще го отстреляме първи, или ще продължим да бъдем нещастната му плячка и в следващия половин век.