Пощенска банка отново най-добра в банкирането на дребно

За трета поредна година трезорът е носител на отличието от престижния международен конкурс World Finance Banking Awards

Новини
12:57 - 09 Юли 2020
2066
Пощенска банка отново най-добра в банкирането на дребно

Пощенска банка отново спечели престижното международно отличие в категория „Най-добра банка в банкирането на дребно в България“ (Best Retail Banks) в тазгодишното издание на конкурса World Finance Banking Awards, организиран от едноименното финансово списание.

Това е трети пореден приз след завоюваните през 2018 г. и 2019 г.

Други участници и носители на отличия през годините в конкурса са едни от най-големите и утвърдените финансови институции в световен мащаб като Santander, JPMorgan Chase, UBS, Nordea, Deutsche Bank, BNP Paribas, BBVA и други.

Изключителните постижения на международната група „Юробанк“ получиха признание в тазгодишното издание на оспорвания конкурс, след като на банките в групата бяха присъдени общо 4 престижни награди в различни категории.

Пощенска банка получи отличието си в категорията за множеството иновации, отлични резултати и устойчив модел на работа в сферата на банкирането на дребно, съчетани с модерни продукти и услуги в полза на потребителите. Освен в бизнес процесите си финансовата институция е и отговорен гражданин на обществото, което доказва с множество силно развити програми за корпоративна социална отговорност в сферата на образованието, дарителството и опазването на околната среда в България.