Посланичката Олеся прави магия за смърт на Путин

Илащук се представя като сексолог, гещалт терапевт, хипнотизатор и специалист по бижутата и скъпоценните камъни

Украйна
13:52 - 02 Февруари 2023
5198
Посланичката Олеся прави магия за смърт на Путин

Украинската посланичка в България и дипломирам сексолог Олеся Илащук сподели снимка на вуду кукла в социалните мрежи, обяснявайки, че е пробила главата на Путин с карфици, правейки му по този начин черна магия.

Ето какво написа красивата Олеся в социалната мрежа телеграм:

"Често са ми казвали, че владея черната магия. За разтоварване на психиката, тази вечер направих вуду кукла. Съжалявам, трябваше да замаскирам снимката на главата, тъй като на снимката е нашият общ враг, който започна война срещу Украйна. Всички вие прекрасно разбирате кой е той!

Сега взимам куклата и забивам карфица в нея... И ми става по-леко на душата. Не спирам дори за секунда и си върша работата възможно най-ефективно. Нека на приятелите ми им стане смешно, а враговете на Украйна – да се уплашат много“, пише Илащук в коментар към снимката.

Илащук се представя като сексолог, гещалт терапевт, хипнотизатор и специалист по бижутата и скъпоценните камъни. България даде задочен агреман на новия посланик на Украйна, но украинското външно министерство не бърза да изпрати Илашчук в София.

Покрай нейното назначаване на този пост избухна скандал. Редица общественици се обърнаха към президента Володимир Зеленски с молба да освободи Илащук от поста посланик на Украйна в България, дори беше създадена и петиция.