Последните думи на Лорина Камбурова: Живей, докато можеш

Актрисата е останала да снима в Русия заради непоносимост към злобата и хейтърите у нас

Нещо за четене
13:45 - 29 Май 2021
10002
Последните думи на Лорина Камбурова: Живей, докато можеш

„Трябва да се живее – живей, докато можеш“ - това е едно от последните изречения на Лорина Камбурова, това призна нейната приятелка и колежка София Бобчева.

Двете са били неразделни, докато са снимали „Скъпи наследници“, и въпреки че София е по-голямата, се е чувствала сякаш под крилото на Лори. Росен Пенчев, с когото Камбурова е арт дует, разкри, че Лорина е останала да снима в Русия и заради непоносимост към злобата и хейтърите у нас, които тя е преодолявала с усмивка и хладнокръвие.

Колежките на Камбурова от Москва, с които тя е била изключително близка, се включиха, за да потвърдят това, което вече се знае от последните часове: Лорина е имала много сериозни проблеми с белите дробове, сменила е няколко болници в Москва, а в петък е трябвало да я изпишат. Миналото лято дори не е успяла да присъства на премиерата на руската комедия, снимана в Свети Влас, "Любов и чудовища", тъй като по това време за първи път е лежала с коронавирус в специализирано отделение.   

Самият Росен Пенчев, който е бил нещо между брат и баща за прекрасното момиче - двамата работят заедно на музикалната сцена от 2013, уточни, че преди година е половина тя е споделила с него, че вероятно ще се стигне до трансплантация. Тя обаче нито за миг не е сваляла гарда, решена да се бори докрай за живота си.