Последният ергенски запой: Грийлиш го изкарват като пиян инвалид (СНИМКИ)

Ерлинг Холанд пусна косите, изтипосвайки се в копринен костюм в Ибиса

Евро 2024
16:03 - 13 Юни 2024
4651
Последният ергенски запой: Грийлиш го изкарват като пиян инвалид (СНИМКИ)

Нова порция алкохолни подвизи, свързани с Манчестър Сити, се появиха в интернет пространството. Едва ли някой ще се учуди, ако едно от замесените имена е това на Джак Грийлиш. Той отдавна не си поплюва, когато трябва да празнува и да посегне към чашката, а наскоро дори беше заявил, че обича поркането повече от жените!

Някои побързаха да го сравнят с великия Пол Гаскойн, но не толкова по футболни умения, а по запоите, които осъществява и не се притеснява от никой и от нищо.

Халфът на Ман Сити Джак Грийлиш за пореден път прекали с алкохола, сега след като научи, че не бе включен в състава на Англия за Европейското първенство, което стартира утре.

Футболистът реши да се развихри в Дубай.

Грийлиш бе сниман, докато минава през фоайето на 5-звездния "Джумейра Бийч Хотел" на път към бара на плажа. От кадрите се вижда, че той едва се държи на краката си, а човек от антуража му го придържа за ръката.

Футболната звезда е в типичния си странен стил – по джапанки и с бели чорапи - нещо, което сме свикнали да виждаме на Слънчака.

Друга звезда на "гражданите" - Ерлинг Холанд, който никакъв го няма в големите финални сблъсъци, реши да наруши стайлинга си и разпусна косата си на партито в Ибиса.

Норвежецът, който няма да участва на Евро 2024, се изтипоса в копринен костюм на Louis Vuitton, който повече прилича на пижама, на стойност 2500 паунда и се забавлява на диджейския пулт.