Потрес в Lupa.bg! Черната Златка се въргаля гола до сина си (СНИМКИ)

Манекенката се хвърли по бельо, докато зад нея щъка малкият Мирослав

През ключалката
12:32 - 21 Септември 2019
13673
Потрес в Lupa.bg! Черната Златка се въргаля гола до сина си (СНИМКИ)

Черната Златка отново е мишена на злите езици, след като се разпищоли в спалнята до сина си Мирослав, видя Lupa.bg.

Манекенката пусна няколко потресаващи снимки в социалните мрежи, на които е само по бельо. На едни от кадрите обаче издайнически се протяга ръчичката на малкия Миро, който през октомври ще навърши три години.

„Как не те е срам, може ли да се разголиш така, докато синът ти си играе на леглото”, пустосват я свенливи нашенки във фейсбук.

Синът на Черната Златка се роди през средата на октомври 2016-а. Бебокът е плод на любовта на мургавата моделка с бургаския бизнесмен Мирослав Недев, който даде името си на своя наследник. Двамата обаче се разделиха, а палавата манекенка се впусна в серия краткотрайни връзки.

Наскоро Черната Златка шокира феновете си с признание, че станала „слънцеядка”.

„Преди време една приятелка ми запали интереса по източните култури, най-вече по историята на племето хунза. Знаете ли например, че те живеят средно по 100 г. (някои от тях и много повече), жените им раждат и на 60 и не познават болести и рак?

Откакто се посветих в тайните им за дълголетие, много по-често прекарвам време сред природата, събирам енергия от слънцето и се стремя да пречиствам както тялото, така и мислите си от негативни влияния.

Всяка сутрин приемам и по няколко капки от вълшебното масло на хунзите, приготвено от ядки на пакистански кайсии. Да промениш стила си на живот не е лесно, но си струва“, написа тя.

Един от митовете за племето хунза е тяхното дълголетие, обаче научни изследвания показват, че средната продължителност на живота им е 53 години за мъжете и 52 за жените, но има и някои дълголетници.